torstai 19. marraskuuta 2015

Marraskuun Livbox


Toissa viikolla oli taas Livbox-aika, boxi saapui lähismartiini torstaina illalla ja jo perjantaina aamulla sain postilta tekstiviestin viestillä ”voisitko jo hakea pakettisi” :D Lähiautomaatissa oli ruuhkaa, mutta reilut 12 tuntia kului saapumistekstiviestistä noutokehotukseen. :D
Tämä marraskuun boxi on tällä erää viimeiseni, ja tuntuu, että tähän on hyvä lopettaa taas hetkeksi. Tykkään tästä boxista, joten tilausjaksosta ei jää paha maku suuhun, enkä toisaalta ole yltiöpäisen rakastunut, jolloin olisi ”vaikea” jättää tilaus uusimatta. Varsin ideaali lopetus siis.

Boxin sisällönhän olette varmasti jo nähneet kiljoonaan kertaan, mutta minun mielipiteitäpä ette olekaan kuulleet!



Head&Shoulders Classic Clean Shampoo
Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu hilseshampoo on kehitetty erityisesti hiusten tehokkaaseen puhdistamiseen ja hoitoon. Tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät ja jopa 100-prosenttisen hilseettömät(näkyvä hilse säännöllisellä käytöllä). Jättää hiuksiin pitkään kestävän raikkaan tuoksun. Ei jätä hiuksiin jäämiä.


Itselläni ei ole tälle käyttöä, hilsettä kun ei ole. Mutta jos joku kavereistani kokee olevansa tämän tuotteen kohderyhmää, niin sana vain, ja lähetän tämän. Lupaan postittaa tämän tunnuksettomassa pakkauksessa.

Herbina Moisture Balance Kasvonaamio
Kasvonaamio tehokosteuttaa kasvojen ihoa. Tuotteella on kolme käyttötapaa, joista voit valita mieleisesi ihosi tarpeen mukaan: pikakosteutus, tehokosteutus tai yönaamio. Tuote sisältää manteliöljyä, karitevoita ja ruusuvettä, ja se on dermatologisesti testattu.


En olekaan pitkään aikaan käyttänyt kasvonaamiota. Olisi ehkä pitänyt.

Labello Care&Colour
Tämän syksyn uutuushuulivoide koostuu kahdesta kerroksesta tarjoten aivan uudenlaista hoivaa huulille. Pantenolia sisältävä hoitava ydin sekä hennosti sävyttävä ulkokerros hoitavat huuliasi tehokkaasti ja antavat niille hillityn punaisen sävyn. Livboxissa tuotteen sävy Red, saatavilla myös vaaleampi Rose.


Olen niin tykästynyt luonnonkosmetiikkahuulirasvoihin, että en enää käytä mitään muuta. Joten tämä menee kiertoon.

Rich Pure Luxury Argan Oil Rejuvenating Elixir
Upea, kevyt argan-öljy ei tunnu rasvaiselta ja imeytyy nopeasti hiukseen. Hiukset tuntuvat pehmeämmiltä ja kiiltävät tyvestä latvaan. Hoitaa hiusta ja ylläpitää hiuksen omaa luonnollista elinvoimaa. Useasti palkittu hiusöljy sopii kaikille hiustyypeille ja sitä voi käyttää sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin.


Lisää hiusöljyä, vastahan sitä tuli bloggaajaboxissa lokakuussa. No, käytetään pois.

Nivea Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover
Ruiskaunokkiuutetta sisältävä silmämeikinpoistoaine poistaa jopa erittäin vedenkestävän ripsivärin ja silmämeikin tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ilman hankausta. Tuotteen hoitava, kaksiosainen koostumus suojaa herkkiä silmäripsiä puhdistuksen aikana. Ei jätä ihoa öljyisen tuntuiseksi. Soveltuu myös piilolinssien käyttäjille.


Minulla on kyllä etsinnässä uusi meikinpoistoaine, mutta en tiedä, onko tämä se. Olen joiltain kuullut tämän kirveltävän silmissä, mutta toisaalta, en ole herkimmästä päästä. Varmasti kokeilen, sillä saatanhan yllättyä.

Lumene Bright Now Vitamin C Heleyttävä BB-voide SK20
Kevyt, kosteuttava ja hoitava B-voide auttaa tasoittamaan ihon omaa luonnollista sävyä ja peittämään pieniä virheitä. Yhdysvaltalainen Good Housekeeping –lehti palkitsi BB-voiteen vuoden 2014 parhaana BB-voiteena. Se on tuote, jossa meikkivoiteen parhaat puolet yhdistyvät tehokkaaseen ihonhoitotuotteeseen. Voit käyttää monikäyttöistä BB-voidetta päivävoiteen tapaan, meikkivoiteen alla tai yksinään. Runsaasti väripigmenttiä sisältävää CC-voidetta ohuempi BB-voide on ihollesi nappivalinta erityisesti silloin, kun kaipaat peittävyyden sijaan heleyttä, hoitoa ja kosteutusta.


Enkö minä vasta saanut Lumenen meikkivoiteen(piti tarkistaa, joo, sain, lokakuun boxissa)? En oikein tiedä, mitä ajattelen BB-voiteista. Tai mistään näistä aakkosvoiteista.

Jordan Easy Reach Flosser
Jordan Easy Reach Flosserilla hammasvälien puhdistus on helppoa. Hammaslankain on suunniteltu erityisesti hammasvälien puhdistukseen suun takaosasta, jonne on muuten vaikea ylettyä. Hammaslanka on erittäin vahvaa ja se liukuu helposti hammasväleissä – rispaantumatta. Lisäksi langassa on raikas mintun maku! Voit helposti säädellä langan kireyttä puristamalla lankaimen varren reunoja yhteen.


Virallisesti nämä hammaslankaimet ja tuoksunäyte ovat ”lahjoja” tilaajille, muitta luulen, että oikeasti kyse on vain siitä, että niiden esittelytekstit eivät mahtuneet tuolle varsinaiselle lapulle, joten niitä päätettiin kutsua ylimääräisiksi lahjoiksi.
No, oli miten oli, tykkään näistä todella paljon. Kaikki eivät ole tykänneet, mutta minä tykkään. Minulla on tiukat hammasvälit, joten lankaaminen on suunhuollon kulmakivi, mutta suuni on sen verran pieni, etten perinteisellä langalla saa putsattua kaikkia hammasvälejä. Tästä syystä lankaimet ovat erittäin pop, koska niiden avulla saan puhdistettua hammasvälit takaakin.

Calvin Klein Eternity Now EdP
Romanttinen tuoksu naiselle. Tuoksu, joka vangitsee ajatuksen kestävästä rakkaudesta ja läheisyydestä. Alkutuoksussa litsi, mehukas nektariini ja kvittenisorbetti, sydäntuoksussa pioni, persikankukka, nerolin terälehdet, lopputuoksussa kashmirhuntu, ambrosia ja sensuelli myski.


Ei huono, mutta jostain syystä CK:n tuoksut tuoksuvat nenääni aina saippuaisilta. Joten yritys hyvä kymmenen, mutta ei jatkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti