keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Syypäät mun hymyyn

Kesän ensimmäiset herneet
Voisin elää koko kesän pelkästään herneillä, niin paljon niitä rakastan. Ja puhun nimenomaan tuoreista herneistä, en vapaaehtoisesti koske pakasteherneisiin.


Perhe
Minun perheeni on aika mahtava, täysin sekopäinen, mutta mahtava.

Veljentyttö
Veljentyttö on mainittava vielä erikseen, sillä niin paljon saan iloa hänen kanssaan viettämistäni hetkistä. Veljentyttö on kerrassaan mahtava persoona, ja onkin etuoikeus seurata hänen kasvuaan ja kehitystään.

Ystävät
Uudet ja vanhat. Aina välillä pysähdyn miettimään, miten olenkaan saanut ympärilleni niin käsittämättömän hienoja ihmisiä.

Kasvanut appelsiinipuu
Siitä taitaa olla jo vuosi, kun istutin appelsiinin siemeniä mansikkaviilispurkkeihin. Istutin niitä yli kymmenen ja vain kolme niistä lähti kasvamaan. Tosin sekin kesti niin kauan, että olin ihan varma, ettei siemenistä yksikään lähde kasvamaan. Mutta lähti kuin lähtikin.
Kaikki kolme kasvamaan lähtenyttä puuta ovat yhä kasvamassa, mutta parhaiten kasvaneella on erityinen paikka sydämessäni.



Jääkylmä Coca-Cola
Periaatteessa minä en juo cokista, mutta aina silloin tällöin houkutus käy liian suureksi ja kaupassa koriini hyppää cokistölkki. Kyllä, tölkki, tölkin kerta-annos on täydellisen kokoinen ja siinä on aina hapot tallella, pulloista tuppaa hapot karkaamaan, vaikka korkin kiertäisi kuinka tiukkaan kiinni. Toki voin myös ottaa kaupasta matkaani lasipullon, mutta harvemmin niin teen. Tölkeistä saa kuitenkin niitä klipsuja askartelumateriaaliksi. Vaikka on minulla korkeillekin ideoita…

1 kommentti:

  1. Mäkin rakastan herneitä, mikään ei voita tuoreita. On muuten olleet tänä kesänä isotkin herneet yllättävän makeita. :p

    VastaaPoista